Брокколі на пару в мультиварці

Брокколі – це унікальний овоч, що містить у собі велику кількість корисних вітамінів і ніяких калорій, до того ж дуже смачний, що робить його дуже популярним. Тільки от багатьом господиня зазвичай складно приготувати цю мініатюрну капусту так, щоб зберегти її кращі якості. Але якщо спробувати приготувати брокколі на пару в мультиварці, все буде ідеально.

Інгредієнти:

Тут складнощів бути не повинно – головний продукт – самі брокколі. Щоб зробити з цієї корисної капусти повноцінний гарнір, варто взяти улюблений соус і масло (підійде як соняшникова, так і вершкове).

Рецепт приготування:

1. По-перше, потрібно акуратно розділити броколі на маленькі суцвіття і ретельно промити під краном.
2. Тепер в ємність мультиварки потрібно налити приблизно пів-літра води (для швидкості краще кип’яченою). Потім Вам слід вибрати режим «варка на пару», натиснувши потрібну кнопку, а встановити таймер на 10 хвилин. Точний час приготування залежить від бажаного результату, чим більше часу варяться брокколі, тим вони м’якше, для салату вистачить і пари хвилин.
3. Брокколі акуратно висипаємо в спеціальний кошик для мультиварки. Як тільки вода закипить, можна вставляти її всередину, і далі все робить за Вас мультиварка, з цієї секунди почався зворотний відлік часу до готовності страви. Чекати доведеться недовго, що ще один безперечний плюс такого простого рецепту.
4. Варто трохи почекати, і після сигналу, оповещающего про готовність страви, броколі можна виймати з мультиварки. Якщо в планах приготування салату, овочі потрібно остудити, для супу це зовсім не обов’язково.
5. Якщо броколі плануються як самостійний гарнір до другого м’ясного страви, потрібно полити їх соусом або маслом (вершкове потрібно попередньо розтопити), і все готово в найкоротший термін!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *