Буряк по-корейськи

Не дивлячись на свою пікантність корейські салати здобули широку популярність у нашій країні. Головний секрет салатів по-корейські полягає в додаванні різних гострих приправ і соєвого соусу до складу салату. Для того щоб приготувати салат по-корейськи вам потрібно буде нарізати овочі тонкою соломкою, але для того щоб прискорити весь цей процес, то вам краще придбати спеціальну тертці для корейських салатів, завдяки якій ви зможете натерти будь-який овоч тонкою соломкою. Буряк по-корейськи це один з найбільш смачних салатів корейської кухні. Цей салат готується дуже швидко і також швидко зникає зі столу, т. к. дуже смачний.

Для того щоб приготувати буряк по-корейськи вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • червоний буряк – 0,5 кг.,
  • часник – 5 – 6 зубчиків,
  • рослинна олія (рафінована) – 100 грам,
  • столовий оцет (9%) – 70 мл,
  • мелений коріандр – 0,5 ч. ложки,
  • мелений червоний пекучий перець – 1 ч. ложка,
  • сіль за смаком
  • цукровий пісок – щіпка.

Правильне приготування буряка по-корейськи

Для початку потрібно промити і очистити буряк. Після трьох буряк на спеціальній тертці для корейських салатів або можна використовувати кухонний процесор.

Часник слід очистити і пропустити через чеснокодавку, викладаємо на буряки. Посипаємо сіллю, цукровим піском, поливаємо оцтом. Все перемішуємо.

Потім посипаємо меленим червоним перцем і коріандром (не перемішуємо!).

У сковорідці раскаливаем рослинне масло до появи білого димку. Знімаємо сковороду з вогню і заливаємо олією буряк (поливаємо прям на приправи, щоб вони заварилися і розкрилися повністю). Після перемішуємо салат. Даємо йому настоятися кілька годин і після подаємо на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *