Буряк по-корейськи

Деякий час тому на наших ринках і в наших кулінарних книгах з’явилися рецепти корейської кухні. А адже це не дивно, адже корейська кухня дуже смачна і корисна. Напевно, кожен чоловік вже встиг спробувати всім відому морквину по-корейськи, яка практично постійно прикрашає наші святкові столи. Досі були невідомі рецепти цієї кухні. Але зовсім недавно почали розкриватися секрети приготування корейських страв. Тепер кожна господиня може приготувати щось з цієї кухні для себе і своєї сім’ї. Крім того, такі страви можна закатати і на зиму. Але зараз не про це. За допомогою наведеного нижче рецепту ви зможете дізнатися рецепт приготування такої страви, як буряк по-корейськи. Звучить дуже екзотично і незвично. Але повірте, це настільки ж екстраординарно і чудово як варення із зелених волоських горіхів. Звучить незвично, але смак шикарний.

Для приготування цієї страви вам знадобиться півкілограма буряка, кілька зубчиків часнику, третина чайної ложки чорного меленого перцю, третину склянки рослинного масла, третину склянки оцту, сіль за смаком.

А тепер приступимо до приготування. Для початку натріть буряк на крупній тертці. Після цього дрібно наріжте або потріть на дрібній тертці часник. Додайте його у буряк і посипте перцем. Потім вилийте в неї оцет. Поставте буряк на водяну баню на двадцять хвилин. Тим часом нагрійте олію на сковорідці і дочекайтеся стану серпанок. Потім залийте його в буряк і перемішайте. Тепер дайте цій страві охолонути і поставте його в холодильник на дванадцять годин. Обов’язково спробуйте це прекрасне блюдо, воно дуже смачне! І ще, намагайтеся строго дотримуватися рецепту, інакше страва може не вийти. Не втрачайте шанс зробити в домашніх умовах таку вкуснотищу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *