Горіхово-шоколадний рулет

Бувають моменти, коли нам неймовірно хочеться чогось солодкого. Особливо це буває, коли у нас немає настрою або ми засмучені. Відомо, що від солодкого у людини піднімається настрій, так чому б не зробити що-небудь подібне в домашніх умовах? Саме для вас пропонується рецепт такої страви як горіхово-шоколадний рулет. Цей рулет не тільки смачний, але ще й корисний, так як горіхи, які входять до його складу, стимулюють діяльність мозку. Дане блюдо відноситься до європейської кухні. Він готується досить легко і швидко. На його приготування ви витратите близько однієї години.

Для початку слід розігріти духовку до ста вісімдесяти градусів. Потім потрібно застелити деко пергаментним папером і змастити його олією. В цей час необхідно обсмажити фундук приблизно десять хвилин у духовці. По закінченню цього часу дістаньте фундук з духовки і знизьте температуру до ста дев’яноста градусів. Тепер змішайте в невеликій мисці борошно, корицю, розпушувач і сіль. Потім потрібно збити яйця з цукром на невеликій швидкості приблизно три хвилини. Після чого зменшіть швидкість і почніть додавати вершки. Не забудьте добре перемішати ці інгредієнти. Тепер засипте борошно. Готове тісто вилити на деко і випікайте приблизно п’ятнадцять хвилин. В цей час подрібніть горіхи. Коли корж буде готовий, вийміть його і покладіть на рушник, присипаний цукровою пудрою і какао. З коржа акуратно видаліть пергаментний папір. Негайно поверніть з коржа рулет і охолодіть його. Після чого його потрібно обережно розгорнути, зняти рушник і змастити корж Нутеллою, а також посипати його горіхами. Знову згорніть рулет і відразу подайте до столу.

З таким рулетом ваш стіл буде здаватися дуже незвичайним, а ваші гості будуть зігріті неймовірним теплом вашого домашнього вогнища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *