Класичний рецепт печінкового торта

Всі господині прекрасно знають, як корисна для організму печінка. От тільки як її приготувати смачно, а ще, щоб і діткам сподобалося?! Адже для дитячого організму печінка особливо важлива. У цьому Вам може допомогти тільки класичний рецепт печінкового торта.

Продукти, які знадобляться для приготування торта:
Печінка – 800г
Цибуля – 2-3 шт.
Яйця – 3 шт.
Морква – 200г
Борошно – 200г
Молоко – 250 мл
Майонез – 300г
Масло рослинне – 150 мл
Сир твердий (плавлений) – 50 г (за бажанням)
Петрушки зелень – за смаком
Перець, сіль – за смаком

Етапи приготування страви:
1. Печінка для приготування цього торта краще всього використовувати курячу. Але можна брати і свинячу, і яловичу. Печінка потрібно спочатку відокремити від плівок. Далі подрібніть її. Подрібнити можна в блендері або пропустити через м’ясорубку. Після цього до печінці додайте борошно, яйця, молоко, масло рослинне, сіль, перець (на Ваш смак). Печінкову суміш потрібно ретельно збити виделкою до тих пір, поки печінкова суміш не буде однорідною (без грудочок).

2. Далі потрібно цибулю дрібно нарізати і натерти моркву (бажано на крупній тертці). Цибулю і моркву обсмажте на олії до утворення золотистого кольору.

3. Випікати печінкові млинці на сковороді (заздалегідь розігрітій). Млинці складати в наступній послідовності: печінковий млинець-майонез-смажений цибулю з морквою і так далі. Останній млинець змастіть майонезом і прикрасьте дрібно рубаною петрушкою. Також тортик можна прикрасити тертим сиром. Це вже на Ваш смак і побажання.

Як бачимо, класичний рецепт печінкового торта дуже простий, а смак просто бездоганний. Також приготування не займе у Вас багато часу. Будьте впевнені, Вам і Вашим близьким цей рецепт сподобається. Вони будуть просити добавки, а Ви неодмінно відчуєте себе справжнім кухарем! Приємного Всім апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *