Котлети з індички в мультиварці

Ні для кого не секрет, що одним з найбільш дієтичних і низькоалергенних видів м’яса вважається індичка. Завдяки цьому, вона особливо улюблена і цінується прихильниками здорового харчування, а також молодими мамами, які намагаються нагодувати своїх малолітніх дітей не тільки смачною, але і різноманітною їжею. Ідеальним і в тому, і в іншому випадку варіантом приготування стануть котлети з індички в мультиварці. Ніжні, соковиті, неймовірно смачні, а головне – корисні! Вони припадуть до смаку навіть найвибагливішому гурману і стануть шедевром вашого домашнього вечері.

Інгредієнти:

• 700 г філе індички;
• 1 головка цибулі-ріпки;
• 3 часникового зубчики;
• 3 шматочки батона;
• півстакана молока;
• 1 куряче яйце;
• перець;
• сіль

Приготування:

1. Філе індички подрібнити у фарш, двічі пропустивши м’ясо через м’ясорубку.
2. У шматочків батона відокремити м’якоть, замочити його в молоці так, щоб хліб повністю просочився, після чого скибочки віджати і додати в раніше приготований фарш. Гарненько перемішати його і прибрати в холодне місце.
3. Цибулю і часник порізати дрібними кубиками і злегка обсмажити в соняшниковій олії. При бажанні на цьому етапі можна додати свіжу подрібнену зелень (кріп або петрушку, наприклад).
4. Охладившийся фарш індички змішати з обсмаженими цибулею і часником, додати до ним куряче яйце, сіль, спеції і ретельно перемішати.
5. З приготованого фаршу сформувати котлетки невеликого розміру. Помістити їх у чашу мультиварки і вибрати необхідну програму. В залежності від бажаного результату підійде режим «Гасіння» або «Випічка», і час – 25 хвилин.

Дієтичні котлети з індички, приготовані в мультиварці, будуть чудово поєднуватися з гарніром зі свіжих, тушкованих або парових овочів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *