Крем суп з лисичок пальчики оближеш

lisichkami1Крем-суп з лисичок, приготовлений вдома це вишукане блюдо, яким можна побалувати своїх рідних, так і дорогих гостей. Дітям також подобається такий суп. Що ж, спробуємо?

Це дуже смачний і надзвичайно смачний крем-суп з лисичок. Зазвичай його готують грибний сезон, але можна приготувати і з заморожених грибів.

Для приготування крем-супу потрібні наступні інгредієнти: 300 г лисичок, 30 грамів цибулі шалот, 70 грамів вершків, 3 зубчики часнику, 50 г оливкової олії, 2 штуки чебрецю, 30 г петрушки, перець і сіль за смаком.

Рецепт на 4 порції.

Порядок приготування супу:

  1. Гриби замочити у воді на 14-16 годин, потім як слід промити і варити 50-55 хвилин. У воду потрібно додати чебрець і два-три лаврових листа.
  2. Після закінчення варіння лисичок, їх обсмажують на оливковій олії. При цьому вогонь потрібно зробити слабкий і накрити кришкою. Смажити до готовності, після чого додати вершки і залишити тушкуватися на слабкому вогні ще близько 10.
  3. Додати часник і довести суп за допомогою блендера до крем-супу. Приправити і посолити.
  4. Додати петрушку, кріп і зверху на суп викласти для краси чебрець.

Крем-суп готовий! Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *