Креветки з часником і лимонним соком

Креветки з часником ну що може бути смачніше? Хіба що креветки з часником і лимоном! Ви вже представили чарівний аромат? Пора приступати до їх приготування!

Для приготування цієї страви ви можете придбати будь-які креветки як маленькі, так і великі, тигрові. Як вибрати хороші креветки, ви зможете прочитати в нашій окремій публікації. Рецепт смажених креветок з часником, який ми вам представляємо, досить простий, для його приготування вам потрібно зовсім небагато інгредієнтів.

Тільки уявіть, як ніжні креветки обсмажуються в ароматному вершковому маслі…Смак цієї страви просто фантастичний! Його можна зробити на свято або романтичну вечерю, навряд чи хтось із ваших гостей зможе відмовитися від такої смакоти. Смажені креветки з часником фото всіх етапів ви побачите нижче

Креветки з часником: рецепт

  • 450 грам креветок
  • 2 столових ложки рослинного масла
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 2 столових ложки подрібненого часнику
  • 2 столових ложки лимонного соку
  • 1 столова ложка лимонної цедри
  • Сіль за смаком

Як приготувати креветки з часником

  • Розморозьте креветки і промийте їх під стічною водою

  • Подрібніть часник з допомогою чеснокодавкі, дрібно натріть цедру лимона, видавити лимонний сік.
  • Нагрійте рослинну олію в сковороді, покладіть в нього вершкове. Дно ємності має бути товстим, ви можете скористатися навіть каструлею.

  • Коли олія нагріється, додайте креветки і тушкуйте, поки вони не стануть злегка рожевими по краях, це займе пару хвилин.

  • Переверніть креветки, додайте часник і продовжуйте готувати ще 3 хвилини.
  • Вимкніть вогонь, влийте лимонний сік і цедру, трохи посоліть, накрийте кришкою нехай постоять ще пару хвилин. Подавати креветки потрібно в гарячому вигляді. Як бачите, посмажити креветки з часником дуже легко!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *