Курячі крильця в мультиварці

Курячі крильця це дуже смачний і доступний продукт. Причому рецептів її приготування існує безліч, їх і запікають на мангалі і в духовці і навіть в мультиварці. Курячі крильця в мультиварці дуже прості у приготуванні. Але перед початком приготування даного страви слід вибрати правильні крильця на полицях магазину. Крильця хорошої якості мають блідо-рожевий колір, навіть допускається легкий блакитний відтінок, не мають неприємного запаху, шкіра повинна бути пружною, без видимих пошкоджень.

Для приготування курячих крилець в мультиварці вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • курячі крильця – 1 кг.,
  • масло вершкове – 50 грам,
  • каррі – 20 грам,
  • рідкий мед – 3 – 4 ст. ложки
  • сіль та інші спеції за смаком.

Правильне приготування крилець в мультиварці

Крильця ретельно промиваємо, попередньо розморожуємо. Після обсушуємо рушником.

В невеликій ємності потрібно приготувати соус. Для цього змішуємо рідкий мед, каррі, сіль і чорний мелений перець, інші приправи можете додавати за смаком або обійтися і зовсім без них. Також можна додати для більшого аромату пару зубчиків часнику, які потрібно буде пропустити через чеснокодавку. Все ретельно перемішуємо.

Отриманим соусом рясно обмазуємо обсушені курячі крильця. Далі перекладаємо крила в глибоку ємність і накриваємо кришкою або обертаємо харчовою плівкою. Відправляємо ємність з крилами в холодильник для маринування на пару годинок. Тобто чим довше крильця будуть маринуватися, тим ніжніше і соковитіше вийти м’ясо.

Потім промариновані крильця викладаємо в чашу мультиварки, в якій попередньо розтопили вершкове масло. Закриваємо кришку мульти і виставивши режим «Випічка» готуємо крильця – 50 – 60 хвилин.

Готові крильця найкраще подавати з відвареною молодою картоплею або зеленим салатом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *