Курячі рулетики в мультиварці

Що може бути смачніше гострих і в той же час солодких курячих рулетиків з кедровими горішками? Смачні, ніжні, соковиті і ароматні рулетики – відмінний страва, як для повсякденного, так і для святкового столу і головне їх можна зробити з допомогою мультиварки. А як приготувати курячі рулетики в мультиварці, про це читайте нижче.

Інгредієнти:

• Куряче філе – 3 шт. середніх
• Аджика – 3 ч. л.
• Мед – 2 – 3 ч. л.
• Тб. сир – близько 150 р
• Очищені кедрові горішки – ст. л.
• Часник – 2 невеликих зубчики
• Кінза
• Петрушка
• Сіль
• Злив. масло – 40 р.
* Дане кількість продуктів розрахована на 3 порції (6 рулетиків).

Приготування:

Кожне куряче філе розрізати уздовж на 2 частини, після чого добре відбийте кожну з филешек молотком для відбивання м’яса (якщо такого немає, то для цього можна використовувати звичайний ніж (тупа сторона ножа).
Приготуйте маринад: в мисочці змішайте аджику і мед, трохи присолите і знову розмішайте.
Шматки філе змастіть маринадом з обох сторін, після чого покладіть їх у миску і відправте в холодильник на 2 – 3 ч.
По закінченню часу дістаньте промариновані филешки з холодильника і покладіть їх на обробну дошку. Тв. сир натріть на крупній тертці, наріжте дрібно кинзу і петрушку. Кожне філе присипте зеленню, кедровими горішками і тертим сиром, потім акуратно згорніть їх.
Покладіть рулетики в каструлю мультиварки т. о., щоб шви кожного рулету внизу розташовувалися. Зверху полийте рулетики розтопленим злив. маслом.
Встановіть в мультиварці режим «Випічки» на 10 хвилин, потім переверніть рулетики і випікайте ще 10 хв. Після чого відкрийте кришку і дайте мультиварки рулетикам охолонути в каструлі.
Готові зарумяненные курячі рулетики наріжте на невеликі шматочки і подавайте до столу як закуску, або з гарніром (картопляне пюре, гречана каша, рис).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *