Легкий Салат без Майонезу, рецепт смачного салату олів’є

Якщо ви хочете здивувати гостей і близьких у святковий чи будній день, то приготуйте легкий салат без майонезу. Одним з таких салатів можна назвати олів’є. Легкість його приготування полягає в рецепті. Інгредієнти, які входять до складу олів’є малокалорійні і без проблем засвоюються організмом, не викликають відчуття тяжкості і печії. А сам рецепт смачного салату олів’є досить простий і не займає багато часу на приготування.

Рецепт смачного салату олів’є досить простий. Для його приготування нам буде потрібно: 4 штуки середнього картоплі, 4 яйця, 1 огірок, 200 гр. зеленого горошку, 100 гр. вареного м’яса, 1 болгарський перець, листя салату і йогурт.

    Для цього:

  • Відваріть картоплю і яйця. Картопля краще варити в шкірці протягом 15 хвилин. Таким чином, картопля зберігає більше вітамінів і мікроелементів, корисних для організму.
  • Після того як картопля і яйця будуть готові, їх слід почистити і нарізати кубиками не більше одного сантиметра.
  • Також наріжте такими шматочками солоні або мариновані огірки і відварну яловичину або грудку курки, якщо ви хочете приготувати салат олів’є з курки.
  • Додайте картоплю, яйця, огірок, м’ясо птиці або яловичину, горошок і заправити суміш знежиреним йогуртом.
  • Посоліть і поперчіть за смаком салат, попередньо додавши маленьку дрібку меленого мускатного горіха.
  • Ретельно змішайте всі інгредієнти. Після цього рекомендується на деякий час поставити салат в холодильник.
  • Перед подачею на стіл викладіть його в салатницю, прикрасивши дольками порізані яйця, листям салату і червоного або жовтого болгарського перцю.

Легкий салат без майонезу готовий до вживання. Приємного апетиту!

Повернутися на головну сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *