Локшина швидкого приготування

Якщо вірити статистиці, то кожну хвилину чотири людини заварюють локшину швидкого приготування! Продукт з’явився саме в Китаї, в часи Китайсько – Японської війни, сушена локшина була частиною військового пайка в Китайській армії. Але термін зберігання тієї локшини був недовгим, але з часом хімічна промисловість внесла великі корективи в виробництво цієї локшини. І тепер така локшина не тільки може зберігається тривалий час, але і згубно впливати на наш організм, на відміну від своєї попередниці.

Ну, якщо розглядати всі складові брикету швидкого приготування, а в нього входять: локшина, пакетик з приправою, з маслом, сушеними овочами, ну і в кращому випадку з м’ясом або соусом, то самим нешкідливим продуктом з усього цього набору вважається локшина. Вміст пакетиків на 90% складається з глутомата натрію. Глутомат натрію – підсилювач смаку. Накопичуючись в організмі, може викликати важкі напади …. і до того ж викликає звикання. Та й ще ,ви де-небудь бачили такі яскраві сушені овочі? Навіть якщо висушити справжню моркву, то під час сушіння її колір стане набагато блідіше. Овочі та зелень набувають такий насичений колір, знову ж таки завдяки різним добавкам.

Локшина швидкого приготування протипоказана хворим на цукровий діабет. Вона володіє достатньо високою калорійністю, і це страва дійсно може сприяти швидкому набиранню ваги.

Ну, а якщо наші доводи проти локшини швидкого приготування вас ні в чому не переконали, то ось вам приклад безпечної локшини. Для цього купуємо локшину швидкого приготування, заливаємо її водою без всяких приправ з пакетиків. Солимо звичайною сіллю, перчимо чорним або червоним перцем і додаємо будь-якого рослинного масла. А також не забуваємо покришити зелень і трохи овочів, перець, помідори, ну і можна трохи горошку. Чим вам не смачне, і навіть дуже корисне блюдо?!

У наш час локшину швидкого приготування широко почали застосовувати в кулінарії, з неї готують дуже багато ситної, але при цьому дуже швидких страв. Ось приклад швидкого салатику «Бистрик»:

Локшину запарити без приправ. Злити з неї рештки води. Морква, часник натерти на тертці і додати в локшину. Яйця дрібно порізати і теж додати в локшину. Все перемішати і заправити майонезом.

Будьте уважні і розбірливі в їжі, яку ви їсте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *