Молочний коктейль з соком

Молочний коктейль, приготований з соком – надзвичайно смачний напій, до того ж його можна приготувати досить швидко і, якщо до вас прийшли гості, – він допоможе створити дійсно позитивну атмосферу свята і веселощів.

Інгредієнти для приготування коктейлю досить прості і завжди можуть опинитися на Вашій кухні, до того ж це ласощі відкриває цілий простір для Ваших фантазій та експериментів.

За основу приготування коктейлю беруться молочні продукти на ваш смак і вибір – молоко, йогурт, кефір, вершки. А для додання особливого шарму допоможуть додаткові інгредієнти – різні соки, сиропи, ягоди, фрукти, какао, ванілін, мед.

Для приготування молочного коктейлю збиваємо вибрані інгредієнти в блендері з льодом, переливаємо в склянки і прикрашаємо.

Пропонуємо Вам декілька найбільш вдалих рецептів.

Отже, для першого способу знадобляться:

– молоко – 1 склянку;

– банановий сік – 200 мл свіжі банани);

– морозиво – 400 грам;

– часточка ківі або апельсина.

Збиваємо в блендері злегка розм’якшене вершкове морозиво і молоко, додаємо нарізані банани (банановий сік) і збиваємо до утворення повітряного коктейля. Прикрашаємо часточкою чи апельсина ківі. Подаємо з трубочкою.

Для другого способу:

– молоко – 1 склянку;

– полуничний сік – 200 мл;

– какао – 1 ч. ложка;

– кориця – 1 ч. ложка.

– мед – 2 ст. ложки;

– шоколад – 50 грам;

– збиті вершки – 50 грам.

Збиваємо в блендері молоко, полуничний сік (або свіжу полуницю), какао, корицю та мед, розливаємо в стакани, прикрашаємо збитими вершками і присипаємо шоколадною стружкою.

Для третього способу:

– молоко – 1 склянку;

– вишневий сік – 200 мл;

– морозиво – 200 грам;

– цукор – 2 ст. ложки.

Додаємо в молоко злегка розм’якшене вершкове морозиво, збиваємо міксером, з’єднуємо з вишневим соком, цукром і перемішуємо. Розливаємо в стакани і опускаємо в кожен стакан кілька вишеньок.

Отже, завдяки легкості приготування і великому вибору рецептів Ви зможете експериментувати кожен день, адже молочний коктейль з соком дуже смачний і корисний напій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *