Омлет в мультиварці Панасонік

Омлет – одне з тих чудових страв, які з задоволенням їдять і діти, і дорослі, оскільки він поєднує в собі універсальні властивості смачно приготовлених яєць і разом з тим в нього можна додати дрібно порізане м’ясо, зелень або навіть картоплю. Він не займе багато витрат сил і часу, до того ж його може зробити абсолютно будь-яка людина, нехай навіть і недосвідчений у кулінарному мистецтві. Так приготований в мультиварці Панасонік омлет стане одним з легких, але смачних страв.

Інгредієнти:

• Яйця в кількості п’яти-шести штук;
• Половина склянки молока (бажано 3,2 відсотка жирності)
• Половина маленької чайної ложки солі;
• Півтори столових ложки просіяного борошна, можна з “гіркою”;
• Соду на кінчику чайної ложки;
• Трохи вершкового масла для того, щоб змастити мультиварку;
• Спеції і перець за смаком.

Процес приготування:

1. Необхідно засипати приготовану борошно в окремий посуд. Потім, поступово доливаючи молоко, перемішайте отриману масу блендером.
2. Додати туди ж яйця, сіль, соду і збити до стану однорідної повністю маси.
3. Попередньо змастити мультиварку вершковим маслом (так, щоб воно покривало стінки до передбачуваної величини підняття омлету)
4. Вилити отриману суміш у каструлю і встановити режим “Випічка” приблизно на тридцять п’ять хвилин.

Дістати готовий продукт і просто насолоджуватися апетитним стравою! Для додання омлету більш апетитного і ситного виду можна до заливання маси в мультиварку додати безпосередньо туди порізану кубиками ковбасу чи м’ясо і зелень – тоді блюдо придбає неповторний аромат і стане ще більш смачним. Крім того, до омлету можна приготувати і будь-який гарнір, оскільки його основні складові – яйця – будучи білковим продуктом, чудово підходять до будь-якого іншого блюда в раціоні харчування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *