Печена картопля з сиром і беконом

Печена картопля з сиром і беконом сподобається кожному, до того ж вас здивує простота приготування страви. Завдяки великій кількості трав і часнику страва набуває неповторний аромат і смак.

вам Також сподобається наш рецепт Картопляні оладки з соєвим соусом

Запечений відварну картоплю з сиром: рецепт

Інгредієнти:

  • 900 грам картоплі (маленького розміру)

  • 1 склянки тертого сиру пармезан (або іншого твердого сиру)

  • 1 ст. л. свіжого кропу і петрушки

  • 1 ст. л. сухих трав

  • 3 зубчики часнику

  • Сіль, перець

  • 2 ст. л. масла

  • 4 смужки бекону

  • Подрібнену цибулю

Приготування картоплі з сиром:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Очистіть картопля, помістіть його в каструлю з підсоленою водою і варіть 10-15 хвилин. Слідкуйте за ним, він не повинен бути занадто м’яким. Злийте воду.

Натріть пармезан або інший твердий сир на середній тертці, змішайте з сумішшю з свіжих і сухих трав, подрібненим часником, сіллю і перцем.

Тепер вам потрібно вмочити кожну картоплину в суміші з сиру і зелені.

лист для випічки Змастіть рослинною олією і помістіть на нього картоплю в сирі.

Випікайте 15 хвилин, потім посипте подрібненим беконом і поставте в духовку ще на 10 хвилин. Можете додатково прикрасити картопля сиром і зеленню після того, як дістанете його з духовки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *