Піца з фаршем

Від смачною і ароматною піци не відмовиться жоден гурман, адже ця чудова випічка з тонким шаром з тіста, м’ясною начинкою з фаршу і шаром сиру, який розплавився і тягнеться, просто неможливо встояти перед такими спокусами. Сьогодні розповімо про приготування піци з фаршем, саме сирим, а не обсмаженою. Завдяки сирого фаршу піца ставати більш соковитою і ситної. Тісто ви можете приготувати самостійно, або ж купити в магазині вже готову, а ще краще, купити заморожену корж для піци, що прискорить ваш процес приготування.

Для того, щоб приготувати піцу з фаршем вам буде потрібно:

  • готове тісто для піци (будь-яке, яке ви звикли готувати),
  • фарш мясний (домашній, суміш яловичини і свинини) – 400 грам,
  • томатна паста чи кетчуп – 5 – 6 ст. ложок,
  • цибуля ріпчаста – 1 головка,
  • сир (твердих сортів) – 200 грам,
  • сіль і спеції за смаком
  • оливкова чи будь-яке рослинне масло,
  • помідори (стиглі) – 4 – 5 штук.

Як правильно приготувати піцу з фаршем

Для початку підготуйте форму або лист в якому буде випікати піцу, його треба нагріти і змастити рослинним маслом.

Потім займаємося з тестом, для цього його потрібно розкачати, але краще всього робити це руками без використання качалки. Розтягуємо тісто на робочій поверхні столу, злегка присипаної борошном, руками, потім перекладаємо тісто на деко.

Змащуємо пласт тіста томатною пастою або кетчупом.

Сир потрібно натерти на тертці і половину викладаємо на тісто.

Помідори попередньо промиті і очищені від шкірки, нарізаємо тонкими кружечками, якими викладаємо весь пласт тесту.

Ріпчасту цибулю очистити і дуже дрібно рубаємо. Цибулю додаємо в м’ясний фарш і перемішуємо, не забуваємо посолити і поперчити. Вимішуємо фарш до однорідної консистенції.

Готовий фарш викладаємо поверх шару з помідорів акуратно розрівнюємо по всій поверхні.

Відправляємо деко в попередньо розігріту до 220° градусів духовку, випікаємо піцу хвилин 20 – 25.

Потім витягуємо деко з духовки і посипаємо піцу залишилися натертим на тертці сиром, потім знову в духовку, яку вже вимикаємо і піца доходить вже в остигає духовці. Через хвилин 5 витягуємо і подаємо на стіл, порізавши на порційні шматочки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *