Рецепти смачного горохового пюре


Як варити горохове пюре, особливо корисно знати мамам. Це страва практично не вживають дорослі і дуже люблять діти. Багато жінок думають: “Чим довше варю, тим краще”. Але приготувати корисне пюре можна досить швидко, попередньо заливши водою на кілька годин. Виконуючи поради, можна зварити чудову страву.
Горох як не можна краще підходить тим, хто захоплюється вегетаріанством. Жоден продукт, який має рослинне походження, не містить такої кількості корисного білка. Гармонійне поєднання вуглеводів і протеїнів робить горох необхідним в раціоні не тільки дітей, але і дорослих.
Як готувати горохове пюре?
Швидше за все, домогосподарки захочуть дізнатися, як правильно готувати корисний для організму продукт. Є дуже простий і цілком прийнятний рецепт, в якому не буде яких-небудь добавок. Коли головний інгредієнт повністю звариться, його необхідно обов’язково охолодити і ретельно подрібнити.
Можна приготувати горохове пюре «Дитяче», яке досі пропонують малюкам у дошкільних освітніх установах.
Кожна домогосподарка може цілком успішно зварити його будинку. Є дуже важливий секрет приготування цього рецепту. Якщо в процесі варіння головного інгредієнта додати овочі, то вже готову страву буде мати гарний колір.
Після воду зливають, а потім основний компонент залишилася, заливають водою, солять і варять приблизно півгодини. Отриману масу потрібно обов’язково остудити.
Моркву і часник чистять, а зелень ретельно миють. У блендері перемішують вищеперелічені інгредієнти з вершковим маслом. Отриману суміш додають до попередньо подрібненого пюре.
Найсмачніше блюдо
Як приготувати горохове пюре?
Дуже незвичайне і ніжне горохове пюре в мультиварці можна зварити без будь-яких проблем.
Ароматне блюдо з м’ясом не залишить ваших гостей байдужими. Досить-таки ситна каша буде з’їдена дуже швидко.
Окремо готують заправку для пюре.
На сковороду з підігрітим маслом викладають часник і цибулю обсмажують. Попередньо охолоджене пюре змішують з овочами і додають нарізану кубиками грудинку.
Приблизно через півгодини в каструлю вливають бульйон і варять ще протягом 20 хвилин. Після цього горох обробляють за допомогою блендера. Зелень ріжуть, сир подрібнюють на тертці і додають ці компоненти до пюре.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *