Салат «Левеня»

Їжа – це не просто спосіб, за рахунок якого можна втамувати голод чи перекусити. Дуже важливо і те, як саме їжа подається до столу і як вона приготовлена. Мало кому подобається вживати в їжу несмачні страви або погано оформлені. Особливо це стосується дітей. Отже, для того, щоб здивувати свою дитину нестандартним стравою, ви можете приготувати смачний, і яскраво оформлений салат «Левеня», який зможе прикрасити будь-який стіл на свята. Отже, що потрібно для приготування цього цікавого салату:
1. М’ясо – 200 грам
2. Твердий сир – 150 грам
3. Яйця – 3 штуки
4. Сметана
5. Хліб
6. Варена картопля – 2 штуки
7. Огірок – 1 штука
8. Варена морква – 1 штука
9. Болгарський перець – половина

Цей салат не такий складний у приготуванні, як, наприклад, салат «Байкал», однак, по смаку він анітрохи не гірше!

Приготування:
1. Для початку, натирайте картоплю на тертці (бажано, великої) і, після цього, викладайте її на тарілці в образі левової гриви. Потім, обмажте сметаною.
2. Поверх цього, накришити дрібно нарізане м’ясо, і, знову ж таки, промазуємо сметаною.
3. Тепер, натирайте яйця, якими також, посипаємо зверху салат. Змащуємо їх сметаною.
4. Далі – тертий сир. Краще всього, щоб сир був твердим.
5. Зверху на сир тремо моркву разом з болгарським, заздалегідь подрібненим перцем. Перець використовуємо, щоб зробити рот.
6. Тепер, беремо хлібну скоринку, яку використовуємо, щоб зробити леву носик. З яєчних білків – очі і мордочку, а от з огірка – вуса і вії, а також, зіниці. Жовток знадобитися, щоб зробити вуха.

Ось і все, салат готовий!
Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *