Салат морський коктейль

Гармонійне поєднання продуктів створює приголомшливий букет смаку та аромату в салаті морський коктейль. Не можна переоцінити всю користь від дарів моря; вони багаті мікро і макро елементами, мають великий спектр вітамінів і звичайно ж містять омега-3, без яких людині здоров’я просто не бачити.

Щоб приготувати салат морський коктейль знадобиться:
-помідори черрі – 100 грам;
– авокадо – одна штука;
– оливки (зелені) – одна невелика банку, приблизно 120 грам;
– кріп – невеликий пучок;
– суміш «морський коктейль» з морепродуктів – 300 грам;
– лимон – одна штука;
– цукор – одна щіпка;
– олія оливкова – дві столові ложки;
– часник – один зубчик;
– білий перець (мелений) – за смаком;
– сіль – за смаком.

Як готують салат морський коктейль.
Спочатку готують заправку. Часник уважно очищають і роблять з нього пюре. З одного цілого лимона видавлюють сік і проціджують через сито, щоб м’якоть і кісточки не потрапили в заправку. Далі з’єднують потовчений часник, сік лимона, цукор, сіль і білий перець, все ретельно збивають вінчиком. Після в отриману суміш повільно, по краплях, вводять оливкова олія. Заправка готова.

Оливки відкидають на друшляк і зливають зайву маринад. Авокадо миють, очищають від шкірки, видаляють кісточки, а м’якоть нарізають тонкими часточками. Кріп промивають, просушують паперовим рушником і дрібно рубають. Суміш «морський коктейль» з морепродуктів розморожують при кімнатній температурі, дають рідини стекти і обсмажують на грилі до готовності. Скибочки авокадо викладають пелюстками на тарілку. Смажені морепродукти перемішують із заправкою і викладають в центр тарілки з авокадо, по верх посипають кропом і прикрашають помідорами черрі з оливками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *