Секрети знаменитого страви: як приготувати деруни з картоплі?


Як приготувати деруни з картоплі? Кожній господині хочеться порадувати свою сім’ю оригінальним стравою-деруни будуть чудовим доповненням до будь-якої кухні. Білорусія славиться цим блюдом, саме там воно з’явилося. Труднощів у приготуванні немає, найпростіший рецепт включає лише картоплю і сіль. Але, як і в будь-якому блюді, є секрети в приготуванні і різноманітність рецептів, з якими ваші оладки будуть не тільки оригінальні, але й смачні.
Способи приготування картопляної маси
У кожній родині готують цю страву за своїм рецептам. У кого-то крупно натерту картоплю, але в основному любителі драніков воліють дрібно натерту картоплю. Можна додати різноманітні інгредієнти-цибулю, фарш, гриби, свіжі овочі, спеції.
Секрети приготування
З рецептів ви дізнаєтесь, як правильно приготувати деруни з картоплі і секрети їх приготування, щоб вашим стравою домочадці залишилися задоволені і просили добавки.
Як зробити деруни, щоб зберегти їх форму і смак як можна довше після приготування?
Коли готуєте смачні деруни, необхідно акуратно, щоб не обпектися, викладати ложкою масу з картоплі на сковороду, в якій вже нагрілося масло в тій кількості, щоб оладки були покриті їм наполовину. Обов’язково надягайте фартух, щоб захистити одяг від бризок розпеченого масла, і провітрюйте кухню. Обсмажувати необхідно спочатку з одного боку, потім перевернути і обсмажити іншу. Смачними зробить ваші вироби масло топлене, звичайно, можна і смажити їх на рослинному маслі, цим анітрохи не буде зіпсований смак ваших виробів.
Популярні рецепти
З цибулею
З гарбузом
З м’ясним фаршем
З сиром
Картопляні оладки з грибами
Як готувати смачний грибний соус?
З сиром на сніданок
Приготувати смачні деруни не складно, це під силу навіть початківцям кулінарам. Головне-підібрати якісні продукти в потрібній кількості, дотримуватися пропорції рецепту і технологію приготування. Невдовзі ви можете виявити, що прості коржі з картоплі стали улюбленою стравою вашої родини. Урізноманітніть відомі рецепти додаванням в картопляну масу натертих сезонних овочів, зеленню, спеціями, різними соусами. Незабаром ви зможете виявити, що винайшли свій власний рецепт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *