Шоколадний торт за 15 хвилин

Ви ласун і любите смачненько поїсти? Значить рецепт, який ви прочитаєте сьогодні це найбільша знахідка для вас, так як шоколадний торт за 15 хвилин це не тільки смачно, але і дуже швидко. Для його приготування ви витратите мінімум грошей, зусиль і часу. Що може бути краще? Але якщо ви віддаєте перевагу дотримуватися свої калорії, тоді краще всього обчисліть продукти, від яких товстіють, можливо вам доведеться замінити деякі інгредієнти цього чудесного тортика.

Отже, для приготування такого торта вам знадобиться двісті грам печива, наприклад «Крокет», сто грам волоських горіхів, п’ятдесят грам білого шоколаду, двісті п’ятдесят грамів вершків, жирність яких становить від 30 до 33 відсотків, дві столові ложки меду, чотириста грамів темного шоколаду, сто грам вершкового масла і какао-порошок, який використовують як присипку.

Коли всі інгредієнти на місці, можна приступити до приготування. Для початку візьміть печиво, білий шоколад і горіхи наріжте на невеликі шматочки. Далі відкладіть їх в сторону. Тепер візьміть темний шоколад і поріжте його на дрібні шматочки або поломайте. Потім влийте в маленький кухлик вершки і покладіть в нього мед і вершкове масло. Поставте кухлик на плиту. Постійно помішуючи цю масу, доведіть її до кипіння і до розчинення масла. Після чого покладіть темний шоколад в миску і влийте гарячу вершкову суміш в шоколад. Помішуйте до його розчинення. Додайте в цю суміш горіхи, печиво і білий шоколад. Гарненько перемішайте. Вилийте цю масу в роз’ємну форму, діаметром близько двадцяти сантиметрів, попередньо застеливши її фольгою або харчовою плівкою. Тепер поставте торт в холодильник приблизно на три години, щоб він застиг. По закінченню цього часу вийміть торт з форми, покладіть його на блюдо і посипте какао-порошком. Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *