Скумбрія пряного посолу «СУПЕР ШВИДКА»

Надзвичайно смачна і ніжна рибка. Буде готова поки ви варите картоплю

Скумбрія без голови велика – 3 шт.

РОЗСІЛ:
Вода – 1л.
Сіль – 5 ст. л.
Лавровий лист – 5 шт.
Перець чорний горошок – 5 шт.
Перець духмяний горошок – 5 шт.
Цибуля – 1 головка

У каструлю покласти сіль, лавровий лист, горошини перцю, цибулину, разрезаную на 4 частини. Залити гарячою водою.

Довести до кипіння і проварити поки цибуля не розпадеться на пелюстки (близько 10 хвилин).
Расслол остудити.
Скумбрію нарізати шматочками шириною 1 см (зручніше різати злегка подмороженую), помістити в остиглий (можна злегка теплий) розсіл.
Через 45 хвилин смачна і ніжна рибка готова. Можна їсти.
Якщо хочете посоленее, потримати в розсолі 1 годину.

З розсолу рибу вийняти обов’язково, щоб не пересолилась. Зберігати в закритій ємності. Але довго не вийде. Все з’їдять

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *