Смачні кальмари своїми руками


Звичайно ж, про те, як просто і смачно приготувати кальмари, варто дізнатися кожній домогосподарці.
Тим більше сьогодні є величезна кількість рецептів, які є досить простими і не зажадають великої кількості часу.
Готуємо кальмари в домашніх умовах

При бажанні можна дуже швидко зробити поживний і смачний салат з кальмара, який є справжнім делікатесом. Приготовлені з нього страви містяться в багатьох національних кухнях Середземноморських країн.
Для того щоб салат вийшов ароматним і насиченим, необхідно знати декілька нюансів, так як апетитне м’ясо кальмара повинно бути дуже ніжним і зберегти корисні властивості. Приміром, розморожувати головний інгредієнт слід в холодній воді або на повітрі.
Тепер слід нарізати кальмари, ретельно перемішати з родзинками і заправити достатньою кількістю майонезу. Отриману масу викладаємо на широкий салатник і посипаємо подрібненими волоськими горіхами. Зазвичай прикрашають такий салатик помідорами і зеленню.
Набагато простіше цей рецепт реалізувати в звичайних домашніх умовах.

Для початку розморожуємо кальмарів, обдаємо окропом і знімаємо тоненьку шкірку. Потім тушки потрібно розрізати вздовж, вийняти хорду і нутрощі, а потім дрібно нарізати. Хліб замочуємо у воді. Подрібнену цибулю обсмажуємо в маслі і нарізаємо часник. Всі інгредієнти слід порубати в блендері.
Рецепти приготування найбільш оригінальних страв

Для початку кальмари очищають і заливають окропом. В окремій ємності відварюють курячу грудку. Твердий сир, половину грудки і помідор ретельно подрібнюємо, додаємо часник і заправляємо майонезом.
Отриману суміш заправляють майонезом і фарширують нею залишилися тушки, які можна обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях, а потім обсмажити на сковороді.

Тушки кальмарів промити, видалити хорду, а потім нарізати тонкими смужками. Часник нарізаємо і прогріваємо в оливковій олії. У цю масу викладаємо кедрові горішки, каперси, вино і томатний соус. Після цього додаємо кальмари.
Подавати це блюдо краще всього з відварним рисом.
Потрібно нарізати капусту і копчене сало. Потім подрібнити тушку морської риби, а цибулю нарізати якомога дрібніше. Все перераховане вище обсмажуємо на сковороді. Тушки промиваємо, видаляємо пінку і нутрощі. Помідори і часник ріжуть і додають до смажених овочів.
Тепер про те, як приготувати кальмари смачно, ви знаєте. Головне-використовувати для цього якісні продукти. І обов’язково вийде дуже цікаве і смачне блюдо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *