Свинина з чорносливом в мультиварці

Не всім подобається гостра або солона їжа, багато любителі м’яса воліють надавати йому трохи пікантний смак. Незвичайний смак м’яса, а саме свинині, додасть чорнослив. З його додаванням страва вийде трохи солодкувате і дуже ароматне. У цій статті буде розказано, як можна смачно і швидко приготувати свинину з чорносливом в мультиварці.

того, щоб вийшла в мультиварці свинина з чорносливом вам знадобиться наступні інгредієнти: свинина – 500 г, чорнослив – 150 грам, терта морква, цибуля за смаком, картопля для гарніру 1 кг, суміш прянощів і сіль.

Дане блюдо розраховане на 4-5 чоловік.

Спосіб приготування:

Свинину нарізаємо на невеликі скибочки, дрібнити не варто, оскільки в процесі приготування вона сильно растушивается.Викладає м’ясо на дно мультиварки. Верх м’яса посипаємо сумішшю перцю для м’яса і сіллю. Спеціями зловживати не варто, інакше у вас вийде пряно – солодкий смак.
Після спецій на м’ясо кладемо чорнослив. Різати його не варто, оскільки в процесі готування він повністю растушится. Запам’ятайте, чим більше ви покладете чорносливу, тим солодше виявиться ваше м’ясо.
Верх страви залагоджуємо картоплею, порізаним на скибочки.
Коли картопля гаситься з м’ясом, це надає йому прекрасний смак і аромат. До того ж, разом зі свининою ви будете подавати і гарнір.
Картопля посипаємо спеціями і сіллю.
Далі беремо одну моркву, потерту на крупній тертці цибулю. Все це обсмажуємо на повільному вогні. Піджарку насипаємо на картоплю і встановлюємо на мультиварці потрібний час.
Вибираємо режим гасіння. Час в залежності від моделі мультиварки, може бути різне, але з мого досвіду, достатньо однієї години, що б м’ясо повністю потушилось.

Зовсім неважливо, яка у вас модель мультиварки, неважливо навіть її наявності у вас. Підійде проста каструля з товстим дном. Головне, цей рецепт простий в приготуванні і підійде навіть молодої господині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *