Свинина по-осінньому

Якщо ви думаєте, як здивувати гостей і приготувати щось оригінальне, але що напевно сподобається всім, то спеціально для вас ще один рецепт – свинина по-осінньому.

Інгредієнти:
1. Вирізка зі свинини – 500 грам
2. Гриби – 300 грам
3. Червоний цибуля – 1 штука
4. Борошно – 3 столові ложки
5. Гірчиця – 1 столова ложка
6. Курины/овочевий бульйон – 250 мл
7. Вершкове масло – 90 грам
8. Петрушка – на смак
9. Соус Ворчестер – на смак
10. Сіль – на смак
11. Перець (чорний) – на смак

Спосіб приготування свинини по-осінньому.
1. Посоліть і поперчіть використовується м’ясо, а також, намажте його повністю гірчицею. Ненадовго залиште м’ясо постояти, щоб воно просочилося.
2. У цей час нарізаємо дрібно гриби, а цибулю ржем шматочками невеликого розміру. Тепер, видавити через землянку зубчики часнику, або ж, просто натріть їх на дрібній тертці.
3. Вилийте на сковороду половину масла, і прожарте в ній цибулю близько трьох хвилин. Тепер додайте сюди гриби разом з часником, і готуйте ще пару хвилин.
4. Висипаємо борошно і все перемішуємо, готуємо ще протягом однієї хвилини.
5. Додайте молоко і ще раз перемішайте, поки консистенція не стане одноманітною.
6. Починайте повільно вливати бульйон, поки соус не стане потрібної консистенції. Готувати соус потрібно на слабкому вогні близько п’ятнадцяти хвилин.
7. Решту розігрійте масло в сковорідці і починайте прожарювати м’ясо. Додайте трохи води, накрийте сковорідку кришкою. У такому вигляді м’ясо потрібно готувати ще 5 хвилин, постійно перевертаючи м’ясо.
8. Тепер зніміть свинину зі сковороди і загорніть в кулінарну фольгу. Це потрібно, щоб м’ясо залишилося теплим.
9. Дрібно нарубаєте петрушку і додайте її в соус, після чого, гарненько поперчіть його і посоліть. Додайте в соус трохи крапель Ворчестера.
Страва готова! Нарізайте його скибочками, зверху полийте приготованим соусом і можете подавати свинину прямо до столу!
Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *