Сирно-банановий торт

Багато людей люблять стверджувати, що не так вже сильно люблять солодке, що спокійно ставляться до всіх тістечком і тортикам. Однак, всупереч цьому, навіть вони не проти зрідка побалувати себе приємними солодощами.

Для тих, хто не тільки любить солодке, але, при цьому, намагається стежити за своїм тілом та фігурою, пропонуємо сирно-банановий торт – солодкий, але легкий, повітряний десерт! На 100 грам такого торта припадає лише 130 ккал.
В першу чергу, ми готуємо бісквіт, для чого потрібно використовувати такі компоненти:
1. Яйце – 2 штуки
2. Цукрозамінник – на смак
3. Борошно – 100 грам

Для виготовлення суфле:
1. Знежирений сирок – 200 грам
2. Банан – 2 штуки
3. Цукрозамінник – на смак
Для желе буде потрібно:
1. Вода – 75 мл
2. Желатин – 15 грам
3. Апельсини – 2 штуки, видавити з них сік
4. Цукрозамінник – на смак
5. Для прикраси один апельсин

Яким способом приготувати сирно-банановий торт?
Перш, збийте яйця я замінником цукру, після чого, досипте борошно, і все змішайте. Форму для випічки застелити пергаментом, вилийте всередину тісто. Бісквіт потрібно випікати близько 35-40 хвилин, при цьому, температурний режим повинен встановлюватися в 180 градусів. Після того, як бісквіт виготовлений, виймайте його з форми, знімаючи папір. Тепер, повертайте корж знову, у форму.

Готуємо суфле. Змішуйте сирну масу з замінником цукру. Протріть ретельно, використовуючи сито. За рахунок блендера подрібніть пару бананів, поки не вийде пюре. Апельсини очистіть, наріжте їх обручками.

Тепер, з’єднуйте банани і сир, перемішуючи до стану однорідності. Викладайте масу, яка в результаті цього вийшла, рівномірно на бісквіт, розрівнявши лопаткою. Помістіть в холодильник рівно на одну годину. Промийте желатин в прохолодній воді, відкиньте на сито. Тепер, його потрібно замочити хвилин на 40. У воду, де знаходитися набряклий желатин, додайте цукровий замінник разом з апельсиновим соком.

Тепер, нагрівайте до кипіння, після чого, дайте трохи охолонути. На приготований торт викладіть апельсинові кільця, заливши їх ще не застиглим желе. Ставте торт охолоджуватися приблизно на 5 годин.
Тортик готовий!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *