Тонкощі приготування супу з фрикадельками

  • Щоб фрикадельки виходили більш соковитими, фарш потрібно подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку двічі.
  • Перед тим як закладати фрикадельки в бульйон, їх потрібно обсмажити на ростить. олії. до золотистого кольору або попередньо опустити на кілька хвилин у киплячу воду, тоді вони не будуть розвалюватися.
  • Фрикадельки вийдуть більш ароматними та смачними, якщо у фарш додати дрібно рубаний і обсмажений на маслі цибулю і зелень.
  • Яйце фарш краще не класти, воно додасть зайву каламутність бульйону і жорсткість фрикадельок.
  • Щоб у фрикадельок вийшов більш ніжний смак, потрібно у фарш додати трохи манки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *