Торт Намет

Інгредієнти:

  • Печиво Ювілейне 2 пачки

Крем:

  • Масло вершкове 150 грам
  • Сир м’який 200 грам
  • Родзинки 0,5 склянки
  • цукровий Пісок 1 склянку

Глазур:

  • Какао 3 столових ложки
  • цукровий Пісок 3 столових ложки
  • масло вершкове 100 грам
  • Молоко 150 грам

Приготування:

Для початку готуємо крем. Змішуємо всі інгредієнти і відставляємо на деякий час. Растелить на столі поліетиленовий пакет (розрізати, щоб вийшов великий) і на нього викладати нижній шар торта печиво, змочений у теплому молоці 4 штуки по ширині і 5 по довжині.

Потім намазуємо крем і знову печення (другий слок торта), знову крем і третій, верхній шар печива.
Потім за допомогою пакета піднімаємо два крайніх ряду чення вгору зображуючи намет (трикутником) і фіксуємо тим же пакетом. Ставимо торт в холодильник на 2 години. Через 2 години готуємо глазур і поливаємо зверху торт.

Даємо охолонути і можна їсти.

Пальчики оближіть! Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *