Цукіні з сиром

Обожнюєте цукіні? Ми розповімо, як приготувати цей овоч так, щоб він був соковитим, ароматним і смачним. Цукіні в духовці готується дуже швидко, до того ж вам знадобиться мінімум інгредієнтів. У рецепті немає м’яса, готувати страву можуть навіть вегетаріанці. Цукіні запечені мають ніжну консистенцію і незабутній аромат.

Цукіні з сиром: рецепт

Інгредієнти:

  • 4 цукіні середнього розміру
  • чашки сиру пармезан або іншого твердого сиру
  • 1-2 столових ложки свіжого розмарину і чебрецю
  • Оливкове масло
  • Сіль і перець

Приготування цукіні з сиром

  • Розріжте кожен цукіні на 2 частини, подрібніть зелень.

  • Розігрійте духовку до 180 градусів, змастіть всі половинки цукіні оливковою олією і покладіть їх на деко. Рекомендуємо використовувати фольгу, щоб сік цукіні не підгорав.
  • Змішайте тертий сир і трави в невеликій мисці, насипте сіль і перець. Покладіть на цукіні сир і зелень за 3 хвилини до закінчення приготування.

  • Загальний час приготування 20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *