Випічка на Новий рік змії

У святкові дні особливо гостро хочеться чогось смачного і солодкого, тому солодкий стіл вже давно став новорічною традицією і без нього ми не уявляємо собі урочистого банкету. Рецепти смачною випічки на рік змії з фото дозволять вам вибрати оригінальне і незвичайне блюдо в якості святкового десерту.

Рецепт для приготування торта «Дід Мороз»

Така випічка до новорічного столу відразу підніме настрій і створить особливу святкову атмосферу у вашому будинку. Для виготовлення такого торта вам знадобиться стандартний набір продуктів для випічки кексів, а так само сметана і цукровий пісок або пудра для крему. Тісто для кексу розділіть на три частини, з однієї частини выпеките тулуб Діда Мороза, за допомогою більшої форми для випікання. Решту тіста викладіть в меншу форму, і выпеките голову казкового персонажа. Далі збийте сметану з цукром, розріжте кожен кекс навпіл, один корж меншого діаметру відкладіть, а інші коржі змастіть кремом. На красивому блюді викладіть корж меншою форми у вигляді голови, а два коржа більшої форми у вигляді тулуба, з четвертого відкладеного коржа виріжте руки і ноги казкового чоловічка. Готового Діда Мороза покрийте кремом, зі всіх сторін, а так само прикрасьте кремовим шарфом, шапкою і обробкою по краю фігури з невеликої кількості крему з харчовим барвником за допомогою кондитерського шприца. Оченята і гудзики можете зробити з цукерок або цукатів.

Рецепт приготування снігових кексів

Випічка на Новий рік 2013 має бути цікаво і оригінально оформленої. Усім цим критеріям відповідає наступне блюдо. Для приготування снігових кексів вам знадобиться двісті п’ятдесят грам борошна, два яйця, п’ятдесят грам вершкового масла, пів склянки цукру, трохи соди, погашеної оцтом, пів склянки родзинок, балон збитих вершків і печиво у вигляді сніжинок. Спочатку збийте цукор з яйцями і маслом, попередньо розтопленим. Потім додайте в отриману суміш, родзинки і соду, погашену за допомогою оцту, а так само борошно, замішуючи тісто до консистенції, як для бісквіта. Викладіть порційні частини тіста у форми для кексів, попередньо змазані маслом і поставте випікатися в розігріту духову шафу. Після того як готові кекси охолоне, прикрасьте їх збитими вершками і печивом або цукатами.

Рецепт приготування десерту «Вишнева казка»

Ця красива новорічна випічка подарує вам просто казкові відчуття своїм оригінальним смаком і елегантним зовнішнім виглядом. Для приготування такого десерту вам знадобиться п’ятдесят грам вершкового масла, двісті грам цукру, сто грам вершків, двісті п’ятдесят грам ядер лісових горіхів, трохи, борошна та олії, пакетик ванільного пудингу, чотириста грам молока, двісті грам дієтичного сиру, ваніль і консервована вишня. Для початку масло сто двадцять п’ять грамів цукру і сімдесят п’ять грамів вершків закип’ятіть, додайте в них двадцять п’ять грам борошна і дрібно порізані горіхи. Відкладіть дві столові ложки отриманого тесту в окрему ємність, а решту масу розділіть порівну на шість форм, змащених маслом. Выпеките кошики в розігрітій духовці протягом п’ятнадцяти хвилин і дайте охолонути. У цей час окремо выпеките тісто просто на деку. Для крему закип’ятіть молоко з сумішшю для пудингу і остудіть дану суміш. У сир додайте вершки і цукор, а так само ваніль, потроху сюди ж додайте пудинг, ретельно перемішуючи всі інгредієнти. На закінчення викладіть вишні в кошики, накрийте їх шаром крему, у вигляді конуса, на верхівку якого покладіть теж одну вишеньку. Зверху посипте десерт крихтами із залишків тіста і залиште на годину в холоді.
Подібна випічка на новорічний стіл 2013 нікого не залишить байдужим і запам’ятається всім мешканцям та гостям на весь наступний рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *