Як посмажити форель на сковороді

Ми всі добре знаємо про такий смачною і корисною риби – форель. Її висока харчова цінність пов’язана з наявністю таких корисних жирних кислот, як Омега-3. М’ясо форелі необхідно включати в свій повсякденний раціон харчування, щоб уникнути багатьох захворювань нашого організму. Давайте розглянемо, як можна посмажити форель на сковороді в домашніх умовах і побалувати себе і своїх близьких смачним і корисним стравою.

Вживаючи форель кілька разів на тиждень, наш організм зможе більш продуктивно працювати і уникнути деяких захворювань, наприклад, остеопороз, різні види алергії, псоріаз, онкологічні захворювання, цукровий діабет і ще ряд інших захворювань.

Інгредієнти для приготування форелі на сковороді:

– 450 грам форелі
– їдальня ложка соку лимона
– 250 грам білого вина
– пісне масло
-перець і сіль за смаком
– 150 грам креветок
-1 їдальня ложка борошна
– 25 грам вершкового масла

1.Починаємо з того, що беремо рибу і солимо її і перчимо. В кінці збризнути соком лимона.

2.Обсмажуємо нашу форель на сковороді в соняшниковій олії. На ній повинна утворитися рум’яна скоринка.

3.Тепер зменшуємо вогонь і додаємо всю порцію вина і продовжуємо тушкувати все під кришкою протягом п’ятнадцяти хвилин.

4. Тепер необхідно приготувати соус. Для нього ми відварюємо креветки в підсоленій воді. Потім ми їх очищаємо і кладемо в подрібнювач з додаванням невеликої кількості води тої, в якій вони варилися. Вийти повинна однорідна маса консистенції густої сметани.

5. На окремою і сухій сковороді обсмажуємо борошно. Потім додаємо в неї масло і гарненько перемішайте, у самому кінці додайте подрібнені креветки. Загасити отриману суміш близько десяти хвилин.

6. Беремо велику сервірувальну тарілку. Кладемо на неї посмажену форель і поливаємо приготованим соусом. Тепер наше блюдо можна подавати до столу. Наша ароматна і апетитна форель під креветочним соусом готова. Приємного апетиту!

Як ми бачимо, рецепт досить простий у приготуванні. Для того, щоб у вас вийшло таке вишукане блюдо не потрібно особливих кулінарних навичок і знань. Навіть самий недосвідчений або початківець кулінар зможе приготувати такий делікатес. Мало того, це буде не тільки по смаку кожному, але і користь від цієї страви буде просто неоціненна. Пам’ятайте, що наше здоров’я безцінне, а все інше вторинне. Тому не полінуйтеся і приготуйте форель під соусом і отримаєте незабутні смакові враження від цього смачного страви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *