Як приготувати купати в мультиварці

Багато домогосподарки напевно замислювалися про те, що собою представляють купати. А вони лише є домашніми ковбасками, які складаються з рубленого м’яса та спецій і заправлені в кишкову оболонку. Але з розвитком технологій виникло безліч способів приготування. Найпопулярнішим є спосіб приготування в мультиварці. Тому, виникає питання: як приготувати купати в мультиварці?

Існує безліч рецептів приготування купатов. Кожен рецепт по-своєму гарний. Але ми розглянемо з вами найпопулярніший з них. Для цього нам знадобиться: м’ясо (свинина або яловичина), цибулю, спеції і кишкова оболонка (свиняча або бараняча). Оболонку заздалегідь необхідно підготувати. Для цього їх необхідно обробити і почистити.

Тепер приступимо до найголовнішого – до приготування. Для початку необхідно приготувати фарш. Якщо ви любите ніжні ковбаски, то м’ясо необхідно пропустити два рази через м’ясорубку. Після цього, у готовий фарш додайте кілька головок часник та цибуля за смаком. Часник тут необхідний для того, щоб надати ковбасок пікантний смак. Сіль перець теж додаєте за смаком. Щоб надати ковбасок соковитості, додайте у фарш ½ склянки води. Все ретельно перемішуємо. Далі приступаємо до начинки кишок. Формуємо їх довжиною 15-25 сантиметрів. Все залежить від обсягу вашої мультиварки. Готові купати укладаємо в посуд для приготування їжі на пару. Заливаємо в чашу півлітра гарячої води і встановлюємо таймер на 25 хвилин. По закінченню часу, дістаємо купати, виливаємо воду з чаші, наливаємо в неї рослинне масло і в режимі смаження обсмажуємо ковбаски по 10 хвилин з кожного боку. Необов’язково готувати все купати одразу, частину їх можна заморозити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *