Як приготувати манник в мультиварці

З манної крупи можна приготувати не тільки смачну молочну манну кашу, але і багато інших страв, одним з яких можна назвати манник. Це блюдо настільки просте в приготуванні, що його може приготувати навіть людина далекий від кулінарного мистецтва.

випічки лепешняку на кухні необхідно мати:

Манна крупа – 200 грам;
Борошно – 200 грам;
Цукор – 200 грам білого або коричневого тростинного;
Сода – пів чайної ложки;
Яйце – 3 штуки;
Вершкове масло для змащування;
Сметана – 200 грам, 20 або 15 відсотків;
Ваніль – за бажанням.

Спосіб приготування:

Для початку візьміть чисту глибоку ємність і покладіть в неї манну крупу з сметаною. Ретельно перемішайте їх з допомогою столової ложки або блендера і залиште набухати на годину.
В цей час В іншій ємності розітріть яйця з цукром до однорідної консистенції і через годину додайте до набряклої суміші манки зі сметаною і ретельно розмішайте.
Потім до отриманої суміші по трохи додайте борошно, яку бажано попередньо просіяти через сито, і замісіть тісто.
Далі акуратно змастіть внутрішню частину чаші мультиварки і обережно помістіть тісто. Закрийте кришкою, поставте режим «Випічка» і встановіть час одну годину.
Після закінчення часу треба вийняти приготований манник, дати охолонути і порізати на невеликі коржі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *