Як приготувати повітряну яєчню-бовтанку з зеленим цибулею. – все про правильне харчування

Незважаючи на те, що у нас популярна звичайна яєчня, ми пропонуємо вам різноманітити своє меню і приготувати бовтанку. Виглядає вона незвично і апетитно, і для того щоб приготувати її, вам потрібно дотримувати всі наші рекомендації.

Яєчня-брехуха: рецепт з фото

Кожен робить її по-різному, але ми хочемо вам представити універсальний рецепт. В результаті у вас вийде ніжна і повітряна яєчня, яка не залишить вас байдужими.

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 1 ст. л. вершків або молока
  • 1 ч. л. розтопленого вершкового масла
  • Сіль і перець за смаком
  • Нарізані свіжі трави

Як приготувати яєчню-бовтанку:

Для приготування вам знадобиться каструля з товстим дном невеликого розміру або сотейник.Покладіть яйця в тарілку і додати 1 ст. л. вершків або молока, щоб вони були більш соковиті.

Перед тим, як збивати їх, поставте сотейник з маслом на вогонь, нехай воно розтане. Після того, як на ньому почнуть з’являтися бульбашки і вона нагріється, влийте яєчну суміш. Слідкуйте за тим, щоб вогонь був мінімальний, інакше яєчня підгорить.

Продовжуйте готувати яйця близько 12-15 хвилин, час залежить від кількості яєць і розміру ємності. Намагайтеся якомога частіше помішувати яйця, від цього залежить консистенція яєчні, вона повинна бути схожа на пудинг.

На 5-ій хвилині яйця почнуть купувати сирну консистенцію, але все ще залишатися вершковими, тому продовжуйте заважати їх.

Коли вони приготувалися повністю, злегка посоліть і поперчіть. Перемішайте яєчню і додайте свіжі трави, наприклад, зелений лук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *