Як приготувати юшку з судака, смачно і швидко

Юшка з судака виходить прозорим відваром із риби, дуже смачної, наваристою і апетитною. Бульйон з судака виходить жирнуватий, тому вуха має приємний рибний запах. Це блюдо є улюбленим сніданком рибалок, які прийшли з уловом після нічної риболовлі на цього хижака.

Перед тим як приготувати юшку з судака нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Судак – 1кг.
  • цибуля Ріпчаста-2 головки
  • Морква-1 шт.
  • Картопля-4 шт.
  • Лавровий лист-1 шт.
  • Цибуля – порей
  • Перець – 5 горошин
  • Вода 2,5-3 л
  • Петрушка
  • Селера
  • Приправа для юшки.
  • Сіль за смаком.

Для юшки в першу чергу нам знадобитися бульйон. Ми спочатку чистимо і ретельно промиваємо картоплю, моркву та цибулю. Потім нарізаємо моркву кружальцями, картоплю кубиками і поділяємо на кілька частин цибулину. Всі ці овочі беремо і опускаємо в киплячий бульйон, потім варимо на повільному вогні близько чверті години. Після десяти хвилин варіння бульйону, можна додати лавровий лист і перець. Не забудьте посолити бульйон за смаком. Коли ваш бульйон грунтовно проваритися, в нього потрібно покласти підготовлену заздалегідь рибу приблизно на двадцять п’ять хвилин. За кілька хвилин до приготування страви, потрібно обов’язково вийняти з каструлі цибулю, перець, а також лавровий лист. Все це ви виймаєте для того, щоб не перебити запах риби. Варитися бульйон повинен з усіма інгредієнтами приблизно сорок хвилин і ще близько двадцяти п’яти хвилин до повної готовності. При подачі юшки з судака до столу, не забудьте обов’язково приправити зеленню, яку ви накришили заздалегідь і подайте перець, так як юшка з судака буде смачніше, апетитніше і цікавіше з перцем. Також юшку можна подавати з кулеб’яки, пампушкою або расстегаем. Можна прикрасити юшку з судака, розкладену по тарілках, посипавши залишилася зеленню петрушки.

Тепер ви знаєте, як приготувати юшку з судака і зможете пригостити рідних і близьких вам людей смачною юшкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *