Закуска в лаваші «Святкова»

Приготуйте на святковий стіл оригінальну і дуже смачну закуску. Ваші гості будуть приємно здивовані смаком і виглядом страви – закуска в лаваші «Святкова».

І так, щоб приготувати закуску візьміть такі інгредієнти:
– лаваш – 1шт;
– фарш м’ясний – 400г;
– яйця курячі – 1шт;
– цибуля – 2шт;
– морква – 1шт;
– перець болгарський (бажано червоний) – 1шт;
– томатна паста – 2ст.л.;
– сир – 200г;
– спеції;
– майонез;
– зелень;
– олія соняшникова.

Покрокове приготування закуски:
1 крок: Поділяємо лаваш на 6 рівних частин.
2 крок: Очищаємо цибулю та нарізаємо її дуже дрібно. Також можна перемолоти цибулину на м’ясорубці або в блендері. Також дрібно нарізаємо болгарський червоний перець і зелень.
3 крок: У м’ясний фарш додаємо куряче яйце, нарізану цибулю, перець болгарський, нарізану зелень і спеції. Акуратно і ретельно перемішуємо фарш і поділяємо його на 6 частин.
4 крок: Беремо другу цибулину і нарізаємо її. Моркву очищаємо і натираємо на тертці. Моркву і цибулю обсмажуємо на соняшниковій олії, а далі додаємо розведену кип’яченою водою томатну пасту. Тушкуємо протягом не більше 4 хвилин.
5 крок: На середній тертці натираємо сир.
6 крок: лаваш змащуємо майонезом, зверху вилажіваем фарш, згортаємо рулетом і вилажіваем у форму, змазану олією. Випікати потрібно, приблизно, 40 хвилин при 180 градусах.
7 крок: Далі на рулетики вилажіваем томатну заправку і тертий твердий сир. І відправляємо блюдо в духовку ще буквально на пару хвилин до розплавлення сиру.

Прикрасити закуску можна зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *