Запечені баклажани

Дуже смачні баклажани, запечені з грибами!

Кожній жінці хочеться здивувати коханого чоловіка чимось незвичайним, наприклад, новим смачним вечерею. Цей рецепт легкий у приготуванні, а продукти, що входять в його склад можна придбати в будь-який час року.

Для того щоб приготувати такі бубочка, вам знадобляться продукти:

– баклажани (півкілограма)

– 250 г помідор

– сметана (близько 200 г)

– 300 г грибів

– невеликий шматочок бринзи (приблизно 50 г)

– 100 г сиру

– одна маленька цибулина

– приправа

– олія соняшникова, сіль

Запікати баклажани з грибами будемо в духовці. В першу чергу вимиті баклажани нарізаємо на невеликі кружальця і солимо. Щоб позбутися гіркоти, якою в баклажанах в надлишку, рекомендуємо залишити їх нарізаними на деякий час. Гриби теж нарізаємо кружечками, якщо ж вони невеликого розміру – кубиками. Потім беремо сметану, додаємо в неї дрібно порубаний лук, також можна додати часник за смаком, додаємо спеції і перемішуємо. Моєму помідори ріжемо кружальцями. Баклажани промиваємо у воді і розміщуємо на деку, обов’язково мажемо зверху олією. На них викладаємо гриби і помідори, мажемо сметанним соусом, зверху посипаємо натертим сиром і бринзою. Ставимо деко в попередньо розігріту духовку приблизно на тридцять хвилин. Порадуйте своїх близьких чудовими баклажанами, з грибами, таке блюдо припаде до смаку всім!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *