ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА КУКИ

Файли cookie складаються з частин коду, встановлених в браузері, які допомагають власнику в наданні послуги відповідно до описаних цілями. Деякі з цілей установки куки можуть також вимагати згоди користувача. Якщо установка Cookies заснована на згоді, ця згода може бути в будь-який час вільно відкликана за допомогою прапорця на цій сторінці, через настройку деяких браузерів (див. Розділ «4. ЯК ВІДКЛЮЧИТИ COOKIES ПО деяких конфігураціях»). Браузер “) або через посилання на сторонні сервіси (звані” optout “).

1. Використання куки.

Цей сайт використовує файли cookie, щоб зробити перегляд сторінок простим і ефективним для тих, хто переглядає сторінки. Переглядають сайт, будуть вводити мінімальний обсяг інформації на використовуваних пристроях, які є комп’ютерами і мобільними пристроями, в невеликих текстових файлів, які називаються «куки», збережені в каталогах, які використовуються веб-браузером користувача. Відключення файлів cookie Деякі функції сайту можуть не працювати належним чином. Існують різні типи файлів cookie, деякі для більш ефективного використання Сайту, інші для включення певних функцій. Наші файли cookie дозволяють вам запам’ятати ваші уподобання, уникати повторного введення однієї і тієї ж інформації кілька разів і аналізувати використання сайту для оптимізації роботи в Інтернеті.

2. Види існуючих куки.

Технічні куки

Цей тип файлів cookie строго необхідний для правильного функціонування певних розділів сайту. Є дві категорії: постійні та сеансу:

  1. постійний: після закриття браузер не знищується, але залишається до встановленого терміну придатності
  2. сеанс: вони знищуються при кожному закритті браузера

Ці файли cookie, які завжди відправляються з нашого домену, необхідні для правильного перегляду сайту і щодо пропонованих технічних послуг, завжди будуть використовуватися і відправлятися, якщо тільки користувач не змінить налаштування в вашому браузері (що порушить відображення сторінки сайту).

Статистичні / аналітичні куки

Ці файли cookie використовуються для збору інформації про використання сайту. Ця інформація використовується для анонімного статистичного аналізу, щоб поліпшити використання сайту і зробити його більш цікавим і відповідним побажанням користувачів. Цей тип файлів cookie збирає анонімні дані про активність користувачів і про те, як вони потрапили на сайт. Аналітичні куки можуть бути відправлені з самого сайту або зі сторонніх доменів.

Аналітичні куки для сторонніх сервісів

Ці файли cookie використовуються для збору інформації про використання сайту анонімної інформацією користувачів, такий як переглянуті сторінки, витрачений час, походження трафіку походження, географічне походження, вік, стать та інтереси для цілей маркетингових кампаній. Ці кукі відправляються зі сторонніх доменів, зовнішніх по відношенню до сайту.

Файли cookie для інтеграції продуктів і функцій стороннього програмного забезпечення

Цей тип файлів cookie об’єднує функції, розроблені третіми особами на сторінках сайту, такі як значки та переваги, виражені в соціальних мережах, для обміну контентом сайту або використання сторонніх програмних служб (таких як програмне забезпечення для генерувати карти і додаткове програмне забезпечення, яке пропонує додаткові послуги). Ці файли cookie відправляються зі сторонніх доменів і з партнерських сайтів, які пропонують свої функції між сторінками Веб-сайту.

Профільовані куки

Ці файли cookie необхідні для створення профілів користувачів для відправки рекламних повідомлень відповідно до своїх уподобань, вираженими користувачем на сторінках Сайту.

3. Види куки, Використовувані на цьому сайті

Технічні куки

На цьому сайті, відповідно до чинного законодавства, ми не зобов’язані запитувати згоду на технічні файли cookie, необхідні для надання необхідних послуг. Ці кукі не зберігають особисті дані користувача.

Дії по збереженню налаштувань, оптимізації та статистики

Використання файлів cookie для збереження ваших налаштувань перегляду та оптимізації роботи користувача.

Веб-сайти та сторонні сервіси

Сайт може містити посилання на інші веб-сайти, які мають власну політику конфіденційності, яка може відрізнятися від прийнятої на цьому сайті і, отже, не несе відповідальності за ці сайти.

4. Як відключити кукі в браузерах

У кожного браузера є свої вказівки з налаштування файлів cookie. Ось кілька посилань: ХРОМ – повне керівництво MOZZILLA FIREFOX – повне керівництво ІНТЕРНЕТ ЭКСПЛОРЕР – повне керівництво APPLE / SAFARI 6/7 – повне керівництво З посиланням на файли cookie, які встановлені третіми особами, Користувач також може управляти своїми власними настройками і відкликати згоду, відвідавши відповідне посилання відмови (якщо вона доступна), використовуючи інструменти, описані в політиці конфіденційності третьої сторони, або зв’язавшись з нею безпосередньо. Незважаючи на вищесказане, Користувач може використовувати інформацію, надану EDAA (ЕС), Мережевий рекламної ініціативою(США) и Digital Advertising Alliance (США), DAAC (Канада), DDAI (Японія) або іншими подібними службами. За допомогою цих сервісів ви можете керувати налаштуваннями відстеження більшості рекламних інструментів. Отже, Власник рекомендує Користувачам використовувати ці ресурси на додаток до інформації, представленої в цьому документі.

5. Кукі, використовувані на цьому сайті

Технічні куки і збереження налаштувань

cookie Consent Мета: прийняття та збереження куки Зібрані особисті дані: файли cookie та дані про використання Тривалість: 1 рік qtrans_front_language Тривалість: 1 рік WP-налаштування Призначення: дозволяє оптимізувати відображення сайту WordPress і використовувати його. Зібрані особисті дані: файли cookie та дані про використання Тривалість: 1 рік WP-налаштування часу Призначення: дозволяє оптимізувати відображення сайту WordPress і використовувати його. Зібрані особисті дані: файли cookie та дані про використання Тривалість: 1 рік PHPSESSID Мета: визначити сесію PHP під час відвідування сайту Зібрані особисті дані: файли cookie та дані про використання Тривалість: до кінця сеансу перегляду SESS Мета: забезпечує розпізнавання при переході з однієї сторінки на іншу в межах сайту і гарантує, що вся введена інформація запам’ятовується. Зібрані особисті дані: файли cookie та дані про використання Тривалість: до кінця сеансу перегляду

Сторонні статистичні / аналітичні куки

Служби, що містяться в цьому розділі, дозволяють контролеру даних відстежувати і аналізувати дані трафіку і використовуються для відстеження поведінки користувача.

Google Analytics з анонімним IP (Google Inc.).

Постачальник послуг аналітики генерує статистику та іншу інформацію про використання веб-сайту за допомогою файлів cookie. Файли cookie для аналізу, що використовуються на цьому веб-сайті, мають такі імена: ga_, _utma, _utmb, _utmc і _utmz. Щоб уникнути зберігання призначених для користувача даних, IP-адреси представляються анонімними. Анонімізація працює шляхом скорочення IP-адреси користувачів в межах кордонів держав-членів Європейського Союзу або інших країн, що беруть участь в угоді про Європейський економічний простір. Тільки у виняткових випадках IP-адреса буде відправлений на сервери Google і скорочений в межах США. Зібрані особисті дані: файли cookie та дані про використання. Місце обробки: США – Політика конфіденційності – Відмовитися

Відображення контенту з зовнішніх платформ

Цей тип сервісу дозволяє переглядати контент, розміщений на зовнішніх платформах, безпосередньо зі сторінок цього Додатка і взаємодіяти з ними. Якщо служба такого типу встановлена, можливо, що, навіть якщо користувачі не використовують службу, вони будуть збирати дані про трафік, що відносяться до сторінок, на яких вона встановлена.

Виджет Карт Google (Google Inc.)

Карти Google – це сервіс візуалізації карт, керований компанією Google Inc., який дозволяє цьому додатку інтегрувати такий вміст на своїх сторінках. Зібрані особисті дані: файли cookie та дані про використання. Місце обробки: США- Політика конфіденційності

Facebook піксель

Зібрані особисті дані: файли cookie та дані про використання. Місце обробки: США – Політика конфіденційності

6. Загальна інформація

COMMS вул. Попудренка 52, м.Київ, Україна. Адреса електронної пошти Власника: info@comms.com.ua  Оскільки власник сайту не може технічно контролювати установку файлів cookie та інших систем відстеження, керованих третіми сторонами через служби, що використовуються в даному Додатку, будь-яка конкретна посилання на файли cookie та системи відстеження, встановлені третіми особами вважатися показовим. Для отримання повної інформації Користувачеві пропонується ознайомитися з політикою конфіденційності будь-яких сторонніх сервісів, перерахованих в цьому документі. З огляду на об’єктивну складність ідентифікації технологій, заснованих на файлах cookie, Користувачеві пропонується зв’язатися з Контроллером даних, якщо він / вона бажає отримати будь-яку додаткову інформацію щодо використання самих файлів cookie через цей Додаток.

7. Визначення та правові посилання

Він являє собою персональні дані будь-яку інформацію, яка, прямо або побічно, також у зв’язку з будь-якою іншою інформацією, включаючи персональний ідентифікаційний номер, робить фізична особа можуть бути ідентифіковані або можуть бути ідентифіковані.

Дані про використання

Це інформація, яку збирають автоматично через це Додаток (також з сторонніх додатків, інтегрованих в такий Додаток), включаючи: IP-адреси або доменні імена комп’ютерів, що використовуються Користувачем, який підключається до цього Додатку, адреси в нотації URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу), час запиту, метод, який використовується при пересиланні запиту на сервер, розмір файлу, отриманого у відповіді, числовий код, який вказує стан відповіді від сервера (справний порядок, помилка і т. Д.) країна походження, характеристики брауз єра і операційної системи, що використовується відвідувачем, різні часові конотації відвідування (наприклад, час, проведений на кожній сторінці) і деталі, що відносяться до маршруту, супроводжуваного в рамках Додаток, з конкретним посиланням на послідовність сторінок, до яких звертаються, до параметрів, що відносяться до операційній системі і ІТ-середовищі Користувача.

Користувач

Особа, яка використовує цей додаток, яка, якщо не вказано інше, збігається із зацікавленою стороною.

Зацікавлений

Фізична особа, до якого відносяться Персональні дані.

Оброблювач даних (або менеджер)

Фізична, юридична особа, державне управління або будь-яка особа, яка обробляє персональні дані від імені Власника, як зазначено в цій політиці конфіденційності.

Цей додаток

Апаратний або програмний інструмент для збору та обробки персональних даних користувачів.

Обслуговування

Послуга, що надається цим Додатком, як визначено у відповідних умовах (якщо такі є) на цьому сайті / в додатку.

Європейський Союз (або ЄС)

Якщо не вказано інше, будь-яке посилання на Європейський Союз, що міститься в цьому документі, поширюється на всі нинішні держави-члени Європейського Союзу і Європейського економічного простору.

Куки

Невелика частина даних зберігається на пристрої користувача.

Юридичні посилання

Ця заява про конфіденційність складено на основі декількох законодавчих систем, в тому числі статей 13 і 14 Регламенту (ЄС) 2016/679. Закон України Про захист персональних даних Якщо не вказано інше, ця заява про конфіденційність стосується тільки даного Додатка.